Други Игри

Ragewar – най-новата българска стратегия!

27.09.2016

author:

Ragewar – най-новата българска стратегия!

ragewar_logo
Специален бонус за зрителите на GplayTV!
При регистрация само през този линк ще получите подарък 300 джема – най-ценният ресурс в играта, който се закупува с пари, за да развиете вашият град по-бързо и да усетите магията на Ragewar.
ragewar-play-button

1/3 от Fury Studio ни беше на гости, за да си поговорим за Ragewar – най-новата българска кросплатформена стратегия!
Вижте какво ни разказаха Йордан “Daryl Zero” Данчев и Калоян Гигилев:


rw_icon_promo_art_882x66_
Накратко за играта

История
Най-великолепното откритие на света – машината на времето! Само дето…леко се разбива и нещата никак не вървят по план…вместо да си пътувате във времето и да жънете световна слава се разбивате и се озовавате в каменната ера! При ей такива диваци:
caveman
И какво сега? Трябва да съберете частите от машината на времето заедно с Деонардо Лавинчи! (pun intended) По този начин пътувате из различните епохи 🙂
 campaigncampaign

Геймплей
Базата е позната – MMO стратегия – имате град, който развивате и можете да се сбивате с другите играчи като си мерите войските!
Интересното при Ragewar обаче е, че системата за битки не опира само до количество но и до тактическо разпределение както при нападение, така и при защита на кралството ви!
battle
Разбира се, ако сте миролюбиви можете да си развивате града без да проливате много кръв и да се занимавате активно с търговия и производство. Именно заради това има две различни класации!
klasacia
klasaciaklasacia

На какво мога да играя Ragewar?
Общо взето на всичко – на телефон/таблет (android + iOS), компютър (Windows + Mac OS) или пък директно в браузъра. Само дето на мирквоълновата вкъщи не можете да я подкарате 🙂 А ако можете – искам снимки!
След като се регистрирате и имате акаунт – можете да го използвате под която платформа искате и да ползвате няколко 🙂 Например – от вкъщи можете да си разцъквате Windows версията, след това на път за училище/работа да подкарате версия за телефон а на работа през браузъра (да не ви хване шефа 😉 )

Ако и вие се зарибите като мен – чакам ви в играта, където вече съм подготвила Кралство GplayTV ако желаете да играем заедно 😉
kralstvo-gplaytv
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *