Gaming Новини Други

Безплатно дигитално копие на хитовата игра Rayman Origins от Ubisoft!

11.08.2016

author:

Безплатно дигитално копие на хитовата игра Rayman Origins от Ubisoft!

КАКВО: За старт на своето представяне на Gamescom и за отбелязване на своята 30-а годишнина, Юбисофт дава на геймърите възможност да играят безплатно едни от най-известните игри от класическата колекция на компанията. Всеки месец до края на годината в Ubisoft Club те могат да намерят една игра, призната за своето качество, иновативност и креативност. За месец август това е Rayman Origins, станала емблематична от излизането си за 2D платформи през 2011 година и спечелила сърцата на милиони фенове.

КОЙ: Всички членове на Ubisoft Club по света

ЗАЩО: Няма как да бъде годишнина на Юбисофт и да няма Rayman! Измислен от Мишел Ансел през 1995 година, Rayman е един от малкото персонажи, създадени в 32-битовата ера, който е обичан герой и до днес. Първата игра Rayman, издадена от Atari Jaguar, е играта на Юбисофт, произведена за най-голям брой платформи – от конзоли до мобилни устройства. В началото героят е нямал ръце и крака – аниматорите са му отстранили крайниците, за да му придадат бързина и динамика. Това, от своя страна, е дало възможност на екипа от разработчици да добавят обаче няколко специални умения като хвърляне на юмрук, летяща коса и дори автомобилна обувка! Като платформена игра, Rayman има и някои уникални характеристики – например, интензивно темпо на движение по платформата със скачане, смесване на сюрреалистични светове, фарс, хумор и симпатични герои.

КОГА: Rayman Origins ще бъде наличен като дигитално копие за РС в Ubisoft Club от сряда, 17 август 2016 г. и ще остане безплатен за геймърите в продължение на само 30 дни.

КЪДЕ: UbisoftClub.com
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *