Gaming Новини Други Игри

Подарък от Юбисофт – Beyond Good and Evil за РС

06.10.2016

author:

Подарък от Юбисофт – Beyond Good and Evil за РС

За да отпразнува 30-та си годишнина, Юбисофт предоставя на всички играчи възможността да открият или преоткрият класически хитови игри от портфолиото на компанията. Както бе обявено в рамките на Е3 2016, всеки месец до края на годината Ubisoft Club подарява една дигитално копие за РС на игра, която е призната и популярна със своите качество, иновативност и креативност. Безплатната игра за месец октомври е Beyond Good and Evil, екшън-приключенското заглавие, оценено високо от гейм критиката. Играта ще бъде достъпна на дигитално копие за всички Ubisoft Club членове по света.

jade-beyond_good__evil

 

Разработена от Юбисофт Монпелие и Мишел Ансел, създателят на Rayman, Beyond Good and Evil е сред любимите екшън-приключенски игри на феновете на Юбисофт и е спечелила множество награди по света.

 

Излязла на пазара през 2003 година, Beyond Good and Evil е разработена да даде усещането за абсолютна свобода на играчите. Играете в ролята на Джейд, млада разследваща репортерка, и разкривате ужасна правителствена конспирация, за да спасите своята планета Хайлис и нейните обитатели. И до ден днешен Beyond Good and Evil си остава преживяване без аналог, в което се преплитат симпатични персонажи, смесване на брилянтно разказана история с епични битки с босове, пъзели, стелт игра, управление на ховъркрафт, стрелба и дори фотография.

Beyond Good and Evil ще бъде достъпна на 12 октомври 2016 г. Предложението в Ubisoft Club за 30-годишнината на компанията е отворено до края на годината. Играта за всеки месец се обявява текущо в началото на месеца и се предоставя на членовете на Ubisoft Club безплатно в рамките на само 30 дни.
Тази и други игри можете да намерите в UbisoftClub.com.

 

Ubisoft_logo
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *