Gaming Новини

Arozzi пускат 4 вида микрофони до края на тази година!

09.11.2017

author:

Arozzi пускат 4 вида микрофони до края на тази година!

Arozzi разширява своите продуктови линии в нова категория USB микрофони, оптимизирани за стрийминг и игри. Sfera, Sfera Pro и Colonna предлагат качествен звук на високо ниво при стрийминг, игри или запис на PC, Mac и популярни конзоли за игри. Sfera, Sfera Pro и Colonna ще бъдат налични от Декември месец, а Zanzara ще дойде малко по-късно.

Нека ги разгледаме:

Sfera Microphone

Sfera микрофонът използва висококачествена технология на кондензаторните капсули с кардиоиден модел. Sfera разполага и с 3,5 мм жак за слушалки с контролер на силата на звука и специално проектиран USB конектор.  Микрофонът също така е снабден с 1,5 см резба, която позволява прикрепянето му към студийно рамо за микрофони.

  • Регулируема стойка
  • 3,5 мм жак за слушалки с контролер за сила на звука
  • Бутон за заглушаване

Sfera Microphone се предлага в четири цвята: черен, хром, червен и бял.

    

Sfera Pro Microphone

Разликата му със Sfera Microphone е, че Pro версията има превключваеми модoве за улавяне на звука (Кардиоид, Кардиоид -10dB, Всеобхватна).

Предлага се в два цвята: Черен и сребро.

  

Colonna Microphone

Colonna се отличава с класически десктоп дизайн в модерни цветове. Bit rate-a  на този микрофон може да се сменя между кардиоиден, всеобхватен и двупосочен.

Предлага се в черно, златно, розово злато и сребърно.

        

Zanzara Microphone

Мечтаете ли да стриймвате в движение? Сега можете да го направите по всяко време, навсякъде с Arozzi Zanzara. Оптимизиран за реч, Zanzara взима звука от всички ъгли и лесно се закача към дрехите. Той се предлага в четири модерни цвята – черно, сребро, злато и розово злато.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *