Gaming Новини Други

GplayTV и Inhumans в Кино Арена IMAX!

08.09.2017

author:

GplayTV и Inhumans в Кино Арена IMAX!

Ето, че и екипът на GplayTV отиде на кино… 😀

Отидохме на кино, но не къде да е, а именно в IMAX залата на Кино Арена в Младост 4!

 Inhumans(Нечовеци):

Жанр: Екшън, Фантастика,

Държава: САЩ  2017

Времетраене: 90 минути

Сценарист: Джак Кърби, Джо Робърт Коул

Режисьор: Роял Рейн

В ролите: Иван Реон, Соня Балморес, Изабел Корниш, Кен Люнг, Eме Иквуакор, Майк Мо

inhumans-1024x307

 

Всъщност е важно да отбележим, че това не е филм, а първите две серии на сериал. Защо го дават в кината се питате? – защото точно първите два епизода са снимани с IMAX камери. А какво по-хубаво от това да гледаш на огромен екран и звука да е Dolby Atmos

За първи път в историята на киното IMAX и Marvel обединяват усилия, за да създадат сериал със супергерои по техен комикс, чиито първи два епизода са изцяло заснети с най-модерните IMAX камери и ще бъдат показани ексклузивно на огромните IMAX екрани в цял свят от 1ви септември.

Inhumans се появяват за пръв път в комикса на “Fantastic Four” #45 през 1965 година. „Нечовеците“ са експеримент на извънземната раса Крий, проведен преди милиони години на планетата Земя. По-късно експериментът е изоставен, но някои от създадените оцеляват.

rotator_xlarge_uncanny

Накратко става дума за изолирана общност от свръхчовеци, които се борят да се защитят от себе си или от човеците или и от двете… няма да спойлваме.

Като цяло на нас ни хареса звука, гардероба на героите и SFX грима. От началото не бяхме особено възхитени от актьорската игра, но във втория епизод, а вярваме и след това, те ще покажат своя потенциал и ще ни завладеят още повече. Осветителите от друга страна пък, са се справили изключително добре. Стаки и Прас пък бяха доста критични към сценаристите и операторите на сериала, но разбира се докато не видим всички епизоди, не можем да кажем крайно мнение. Много ни хареса обаче огромното телепортиращо се куче на име Lockjaw!

322b8475-9255-4dc5-b419-45033f67a6fa-screen-shot-2017-06-29-at-111954-am

Ако не сте чели комикса за Нечовеците, не се притеснявайте!  Забелязали сме, че Marvel искат да хвърлят светлина и към по-неизвестните си супергерои и да ни въвеждат в техните светове. За това ние от GplayTV препоръчваме да изгледате първата глава на големия екран и да кажете и своето мнение за  Inhumans!

 

https://www.youtube.com/watch?v=h8t8EjgrXP8

Очаквайте скоро клипче с нашето преживяване в
Кино Арена!!!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *