Gaming Новини Игри

Middle-earth: Shadow of War с мрачен, но надъхващ трейлър

09.06.2017

author:

Middle-earth: Shadow of War с мрачен, но надъхващ трейлър

Middle-earth: Shadow of War изглежда смешна, абсурдна и дори малко брилянтна. Последният трейлър осветява внимателно историята, която в основата си е fanfiction на “Властелинът на пръстените”, и още по-добре.

Надяваме се, че Shadow of War ще се възползва от присъщата й глупост. Неговият предшественик успя, през повечето време, особено когато ставаше дума за орките, но също така често беше сериозна, твърде мрачна за нещо толкова очарователно.

qSPdvxrMrNFHPgNGf5C6DH

Когато Талион събра армия, за да се заеме със самия Саурон, вероятно всичко ще бъде много мрачно, но се надяваме, че не до точката, в която след разказът ще се превърне в скучна работа. Най-малкото въплъщение е още по-нелепо от първата игра с Талион и призрачния му приятел, който събира цял куп гротескни орки, за да се бият до тях. И дракони!

Въпреки мрачния трейлър, който ще видите по-долу, като фенове на книгите, филмите и франчайза на „Властелинът на пръстените“, ни е много интересно да разберем как ще се развие историтята на играта и честно казано ни надъхва!

Shadow of War излиза на 10 октомври.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *