Gaming Новини

Новият GRID + V3 осигурява перфектен баланс между тишина и охлаждане!

20.10.2017

author:

Новият GRID + V3 осигурява перфектен баланс между тишина и охлаждане!

По-умно цифрово управление на вентилаторите

NZXT обяви най-новия член на семейството GRID +, предоставяйки интелигентно решение за напреднал цифров контрол на вентилаторите – GRID + V3

Чрез измерване на нивата на шума на вентилатора, натоварването на процесора и GPU, както и на температурата на системата, чрез опознаването на системата ви CAM , осигурява оптимален термичен профил с възможно най-малък шум на вентилатора. Потребителските профили на вентилаторите могат да се задават и настройват чрез CAM.

NZXT-Grid-V3-4  NZXT-Grid-V3-3

Основни функции на GRID + V3:

  • Цифров вентилатор, управляван от CAM,  за точно и ефективно охлаждане
  • Поддържа 6 отделни канала, автоматично открива 3-пинов вентилатор и 4-пинов PWM вентилатор; осигурява до 5 вата мощност на канал
  • Функция за вентилатор 0dB за почти безшумна работа
  • Тънък профил и магнитна облицовка за лесна инсталация
  • Технологията Adaptive Noise Reduction автоматично оптимизира охлаждането и шума на вентилаторите

NZXT-Grid-V3-6

Интелигентно управление на вентилатора

GRID + V3 поддържа както управление на напрежението, така и PWM и можете да изберете отделен профил на вентилатора за всеки канал: Безшумен, Ефективен, Фиксиран или Персонализиран.

Шест канала

Всеки канал автоматично разпознава дали сте свързали 3-пинов вентилатор или 4-пинов вентилатор PWM. Към GRID + V3 има два Y-образни кабела за монтиране на допълнителни вентилатори.

Пълна тишина

За почти безшумна работа потребителските ви профили могат да използват функцията 0dB на GRID + V3, за да деактивират вентилаторите напълно, когато температурите са в рамките на сигурните граници на вашето изграждане.

Лесна и дискретна инсталация

GRID + V3 е с тънък профил, със само 15 мм височина, и включва магнитна гръб, което го прави лесен и бърз за инсталация.

Адаптивно намаляване на шума

Уникалната адаптивна система за намаляване на шума използва бордови сензор за шум, за да измери и научи спецификата на вашата система, за да намери идеалното равновесие между скоростта на вентилатора и охлаждането.

NZXT-Grid-V3-7

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *