Gaming Новини Технологии

Новите бижута на SteelSeries!

01.08.2017

author:

Новите бижута на SteelSeries!

SteelSeries са начело на професионалната гейминг периферия още от създаването си през 2001 г. благодарение на непрекъснатото развитие на иновациите и продуктите в сътрудничество с водещи професионални геймъри.

Тази година те ще ни зарадват с няколко нови бижута. А именно – новите мишки Sensei 310 и Rival 310, както и специален едишън Arctis 5 Dota 2 слушалки!

SteelSeries представи първия, истински 1-към-1 Esports гейминг сензор за мишка единствено и само включен в новите Sensei 310 и Rival 310 Gaming мишки!

Двете мишки са със страхотен дизайн, TrueMove3 сензор, който осигурява най-естественото и точно движение на мишока. 12 000 CPI и 350 IPS гарантира изтинска ефективност по време на професионална игра. Разбира се няма да бъдат достатъчно яки ако нямат и RGB подсветка, която притежава над 16 милиона цвята, които ви предупреждават за недостиг на амуниции, сваляне на кръвта ви и др по време на игра. Още нещо важно, което е присъщо за двете мишки на SteelSeries – a именно ,че са само 90 грама. Знаехте ли, че Sensei 310 и Rival 310 са печелили не един турнир? Да, те са доказани да водят по пътя към победата!


Сега да кажем малко и за Arctis 5 Dota 2 слушалките. Тук SteelSeries и Valve са се съюзили и са създали тази лимитирана версия на Arctis 5!

Изключителният външен вид е със специален дизайн на тема Dota 2, а Arctis 5 отдолу носи всички функции, които геймърите са очаквали от линията. Диадемата е персонализирана отдолу с логото на Dota 2, което е перфектно за феновете на играта.

Слушалките разполагат с микрофона SteelSeries ClearCast, най-добрият микрофон за игра, DTS Слушалки: X 7.1 съраунд звук и PrismSync RGB осветление, всички контролирани от SteelSeries Engine.

фсдфсф

Бижутата ще дойдат в България септември месец, като ще имате възможност да тествате мишките на Let’s Play Plovdiv!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *