Gaming Новини

NZXT въвежда новата серия H кутии!

18.10.2017

author:

NZXT въвежда новата серия H кутии!

Нов подход за модерното изграждане на компютър с вграден цифров вентилатор и RGB контролер.

Вчера NZXT обяви новата H серия от PC кутии. H700i, H400i и H200i включват новоразработения, напълно интегриран контролер за Smart Device, който предоставя същите възможности като продуктите на NZXT GRID + и HUE +. Всяка кутия идва готова за работа с предварително инсталирано RGB осветление и предварително инсталирани вентилатори Aer F, което спестява разходи и неприятности при добавяне на допълнителни RGB контролери. Устройството Smart добавя и аудио-сензор за измерване на шума на вентилаторите, което дава възможност за нова функция, наречена “Adaptive Noise Reduction.”

zZdXWPN  gStEfde

Основни характеристики на серията H:

  • Модерна естетика и удобни функции се доставят в три размера: H700i – mid-tower ATX ; H400i – mATX кутия; и H200i – компактна ITX кутия
  • Smart Device, вграден цифров RGB контролер и вентилатор, задвижван от CAM, опростява инсталирането и управлението на RGB осветление и вентилатори, като спестява време и пари
  • Премиум, изцяло стоманена конструкция с елегантен дизайн на серията H в четири цветни комбинации
  • Покрит стъклен страничен панел демонстриращ персонализираното ви RGB осветление
  • Изцяло нова система за управление на кабелите
  •  Опростено  устройство за водно охлаждане
  • Адаптивното намаляване на шума, което оптимизира охлаждането и баланса на шума за най-добър комфорт по време на игра

1WQUf4z  0TwZKtA  IWPA5sn

Умен “контролер”, който е от значение

Уникалният Smart Device включва функции цифровите контролери HUE + и GRID + V3, което позволява безпроблемно управление на RGB осветлението и вентилатори, използващи CAM. Няма нужда да губите време за проверка на съвместимостта, инсталирането или манипулирането на физическите бутони; Кутията и елегантно контролируемия софтуер CAM е всичко, от което се нуждаете.

Красиво изграждане

Серията H се предлага в четири цветни комбинации, а нейната елегантна изцяло стоманена конструкция е налична във всички размери. Закаленият стъклен панел и подложката на PSU подчертават красивия ви хардуеър.

Лесно сглобяване

Управлението на кабелите често може да отнеме повече време от монтажа. Проектиран е нов комплект за разпределяне на кабелите с предварително инсталирани канали и ремъци.

Опростено охлаждане

Опростена инсталация за водно охлаждане с вдлъбнати скоби. Въздушните вентилатори Aer F са включени за оптимален вътрешен въздушен поток. За да се запази чистият вид на вашата система, предните и PSU всмуквания са напълно филтрирани.

Адаптивно намаляване на шума

Уникалната адаптивна система за намаляване на шума използва бордови сензор за шум, за да измери и научи спецификата на вашата система, за да намери идеалното равновесие между скоростта на вентилатора и охлаждането.

MbirjVr  fzWC4Wl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *