Gaming Новини

Последен ден на Let’s Play Plovdiv!

30.09.2017

author:

Последен ден на Let’s Play Plovdiv!

“Ето това е събитие!” се чуваше из залата цял ден! 

Последният, но изключително вълнуващ ден от Let’s Play Plovdiv отмина, но това само ще ни радва, защото събрахме толкова много геймъри в 10та палата на Пловдивския Панаир!

Дори малко преди 10ч, почнаха да навлизат хора, и зоните за турнири почнаха да се пълнят. На някои места почти не можеше да се разминеш! Много почитатели на гейминга и такива, които станаха почитатели на нашето събитие, седнаха да разцъкват игри и да тестват периферия из щандовете.

IMG_5562

Официално започнахме в 11ч и предавахме онлайн цял ден. Отново настръхващия countdown на STKMN разтресе публиката, а Zing стоеше в средата на сцената драматично. Посрещна публиката с едно гръмогласно “Ех, Майко!” и всички избухнаха! Това да гледаш толкова много хора да се радват е изключително голямо щастие за екипа на GplayTV!

IMG_5583  IMG_5591

Нямаше как да не раздадем множество награди точно след началото. След това Zing се запъти към The Couch зоната, където заедно с Digggi и STKMN поговориха за Let’s Play Plovdiv и какво предстои за деня.

IMG_5604

През това време се качиха на сцената двата отбора по League of LegendsGplay.bg  и Nexus Gaming. Както вчера, българите бяха посрещнати и подкрепяни по време на трите мача с “Българи Юнаци”. Първата игра нашите стомпнаха доста брутално, а втората Nexus взеха преднина, но накрая Gplay.bg спечелиха и бяха аплодирани бурно от публиката.

IMG_5688

Zing веднага се качи на сцената и започна да хвърля награди на публиката и да ги изпитва за различните игри. Мислим ,че всички си тръгнаха щастливи поне с по една наградка, ако пък не, то поне се надяваме да са си прекарали добре.

Chokaparlqka и PicPukk бяха поканени на The Couch да поразкажат малко за себе си и творчеството си, както и за новата песен, която пуснаха скоро.

IMG_5725

След това пак награди ли награди имаше за публиката и за финал игра с феновете!

Благодарим безкрайно много на всички, които дойдоха на най-голямото геймърско събитие Let’s Play Plovdiv!!!! 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *