Технологии

Rockbox Slice Fabriq Edition – Компактен Bluetooth високоговрител с разтърстващ звук!

25.04.2017

author:

Rockbox Slice Fabriq Edition – Компактен Bluetooth високоговрител с разтърстващ звук!

Rockbox Slice Fabriq Edition е безжичен високоговорител в компактна плоска кутийка. Може да е малка, но представянето и е с пасивен бас, чудесен звук и впечатляващ ритъм!


Ротердам (Холандия) Април 2017 – Fresh’n Rebel, марката за аксесоари за смартфони и таблети, представя Rockbox Slice Fabriq Edition. Безжичен високоговорител с дълбок бас обвит в компактна кутийка. Направена за любителите на дизайна и музиката, тя комбинира  качествени материали и отличен звук със съвременен облик и усещане.  Да вземеш хубавия звук със себе си, никога не е било толкова лесно, колкото с Rockbox Slice. Плоския дизайн прави високоговорителя перфектен за носене в джоб или чанта за непрекъснато 10 часово музикално удоволствие. Покрит е с платнена материя и украсен с кожена табелка с логото на  Fresh ‘n Rebel – идеалната опаковка за любимата ви музика! The Rockbox Slice Fabric Edition е налична в 8 страхотни цвята: Индиго, Военно, Бетон, Мента, Мъфин, Лютиче, Облак и новия цвят Рубин. Има цвят за всички – такъв който да изпъкне или да се слее със стила на всеки меломан.

Капка качествен звук:


Rockbox Slice Fabriq Edition е говорител, който прави добре изглеждащата музика възможна! Със своите специално настроени драйвери и пасивен събуфър, той дава живот на музиката. Страхотен бас съчетан с гладки и ясни високи тонове – те звучат перфектно във всеки музикален стил. С батерия 1400 mAh, той издържа 10 часа нон стоп. Удобния размер на  Rockbox Slice Fabriq Edition  го прави леснопреносим и достатъчно мощен да напълни стаята с чудесен звук!

Удобен и безжичен


Rockbox Slice Fabriq Edition използва 4.0 Bluetooth връзка с всички устройства като телефони, таблети и Notebook-ове. Потребителите могат да пренасят музиката безпроблемно, без сложни конфигурационни и инсталационни процедури. Бутоните с гумено покритие отгоре на говорителя, позволяват на потребителя да управлява своята музика навсякъде и по всяко време.

10 часова непрестанна музика


Със зареждащата се  1400 mAh литиево-йонна батерия, ефективните драйвери и ниско енергийния  Bluetooth, Rockbox Slice Fabriq Edition може да осигури 10 часа непрекъсната музика и то само с едно зареждане! Толкова е тънък, че лесно може да го вземете със себе си, например в яке или чанта.

Здравей, как си?


Rockbox Slice Fabriq Edition може да прави всичко! Може да бъде ползван като високоговорител към телефона ви, само трябва да се свърже чрез  Bluetooth. Потребителите могат да приемат обаждания и всички да се включат вкъщи или в движение.


Rockbox Slice Fabriq Edition ще бъде налична в магазините в началото на Май!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *