Gaming Новини

SteelSeries обяви версия без num pad на APEX M750!

30.10.2017

author:

SteelSeries обяви версия без num pad на APEX M750!

Днес SteelSeries обяви вариант без num pad на своята механична игрална клавиатура APEX M750Apex M750 TKL. Той се отличава с високо качество на изработка и еспортира производителността на оригиналния M750, но в компактен дизайн.

1ww

M750 TKL използва механичните превключватели SteelSeries QX2, разполага с елегантна и издръжлива рамка от алуминиева метална сплав 5000 Series, с черен матов цвят, ултра-ярки, индивидуални RGB светодиоди и е съвместима с приложения SteelSeries Engine за важни известия по време на игра. Всичко това, за да даде на геймърите крайната комбинация от красота, изпълнение и персонализиране.

1 (3)

 Предназначена е за e-sports играчи. Нейният траен дизайн и малък размер са лесни за транспортиране до турнири или събития, без да има страх, че ще бъде повредена.  Дизайнът без num pad оптимизира разстоянието между клавиатурата и мишката, като доближава ръцете на геймърите, за да подобри ергономичността за по-продължителен гейминг.

1 (1)

Потребителите все пак могат да се възползват пълноценно от всички приложения на SteelSeries Engine на M750 TKL, като интегриране на чата в Discord, ImageSync, Audio Visualizer, PrismSync и GameSense.

1

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *