Gaming Новини

SteelSeries обявява новите Bluetooth слушалки Arctis 3

08.11.2017

author:

SteelSeries обявява новите Bluetooth слушалки Arctis 3

С новите слушалки на SteelSeries можете да си чатите и да слушате музика в Discord чрез Bluetooth, като същевременно имат връзка с PC, или конзола като PS4, Xbox и Nintendo Switch.

1 (6)

SteelSeries въведе нови слушалки към най-известната си линия – Arctis, те се наричат Arctis 3 Bluetooth.

Те позволяват както и Bluetooth връзка, така и жична такава с всякакви устройства.
Arctis 3 Bluetooth е създаден за всякакви игри, с изключителен звук, комфорт и стил на всички платформи, включително PC, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, VR и мобилни устройства.

1 (5)

Arctis 3 Bluetooth вече е идеален за Nintendo Switch. Геймърите могат да се свързват с телефоните си чрез Bluetooth, за да използват мобилното приложение Nintendo Switch Online, докато използват кабелната връзка, за да слушат звука от играта от своя Nintendo Switch. Това е първата слушалка с този тип съвместимост за Nintendo Switch.

1 (2)

Слушалките също позволяват на конзолните геймъри да се свързват с приятелите си чрез мобилното приложение на Discord през Bluetooth, като същевременно слушат аудиото в играта от своя Xbox One или PlayStation 4 чрез кабелна връзка.

С участието на най-добрия микрофон в игрите, микрофонът SteelSeries ClearCast е прибираща се двупосочна система, която осигурява ясна гласова комуникация, като акустично премахва целия фон и шум около него.

1 (3) 1 (4)  

Те са комфортни, позволяват да се персонализират настройките на аудиото и са всичко, което искате вкъщи или навън!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *