Gaming Новини

steelseries пускат новата Apex 150 клавиатура!

29.09.2017

author:

steelseries пускат новата Apex 150 клавиатура!

Apex 150 включва новите мембранни суичове на SteelSeries, водоустойчивост и пет зоново RGB осветление.

1 (5)

Днес SteelSeries пуска геймърската клавиатура APEX 150, осигуряваща трайност и усъвършенствани функции в достъпен пакет. Apex 150 въвежда новите мембранни суичове на SteelSeries, които осигуряват ултра-бързо и тихо усещане с гарантирана 20-милионна устойчивост на кликане и прускане. Клавиатурата също така разполага с RGB осветление в пет зони, които са напълно програмируеми със софтуера SteelSeries Engine и съвместими със SteelSeries приложения като Discord, PrismSync и Audio Visualizer.

Apex 150 разполага с напълно програмируеми клавиши с усъвършенстван anti-ghosting, за да доставя бързи и точни игри. Бутоните за бързо напрежение са предназначени за бързо реагиране, а дизайнът на мембраната на опън притегля ключа и го задейства, което води до усещане на чувствителност и тиха работа. Тези суичове са уникални за SteelSeries.

1 (6)

SteelSeries Engine вече включва уведомления за чат в партньорство с Discord. Тази функция, въведена с Apex M750, позволява известията за чат в реално време от Discord да се синхронизират с осветените продукти на SteelSeries. Играчите могат да осветят новия Apex 150 с персонализируеми известия, които показват нови съобщения, статус на заглушаване и др.

1 (4)

В допълнение към интегрирането на Discord, SteelSeries Engine включва и други приложения като Audio Visualizer, GameSense и PrismSync. Аудиовизуализаторът синхронизира осветлението на Apex 150 (и всички осветени продукти на SteelSeries) с всяка музика или плейлист по избор на потребителя. GameSense осветлението осигурява реактивно осветление, което отговаря на събитията в играта като недостиг на амуниции, кръв, убийства, пари и cooldown-и. PrismSync динамично синхронизира многоцветни светлинни ефекти между вашия Apex 150 и всички ваши SteelSeries Prism устройства.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *