Gaming Новини

Трети ден на Let’s Play Plovdiv!

27.09.2017

author:

Трети ден на Let’s Play Plovdiv!

Третия ден на Let’s Play Plovdiv е вече на лице!

С всеки изминал ден, през залата минават все повече и повече хора. Дъжда не спря посетителите да се забавляват на нашето геймърско събитие.

1в1 CS:GO турнирът започна подобаващо и дори едно момиче участва в него. Победителите, освен ,че взеха супер яките награди, но и имаха възможността да се изправят срещу любимеца Zing!

IMG_5058

Преди това, явно вече традиция – DonBrutar и Zing направиха едно дуо на PUBG на стрийма на gplaytv2.

IMG_5028

 Към средата на деня, нямаше как да не се включим и онлайн , да споделим забавата и с хората, които не можаха да дойдат и днес. Zing, STKMN и DonBrutar направиха разходка из една част от щандовете, че дори и се състезаваха със геймърските столове AK Racing и Arozzi.

IMG_5068  IMG_5076

Разбира се, нямаше как да пропуснат да покажат на всички щандовете на SteelSeries, Fresh n’ Rebel и Bloody, където разказах подробно за продуктите им.

IMG_5092  IMG_5097

Цялата зала беше в очакване на предаването, което започна в  19.00ч по традиция на gplaytv1.

Предаването започна с малко новини предоставени от Zing и STKMN, които раздадоха награди в края на сегмент, след това “На Б!” се завърна отново в ефир, където Зинга покани две момчета да поговорят за CS:GO.

IMG_5123  IMG_5132

Изнеадващо се появиха Nil и Nothx с торта в ръце за рождения ден GaplyTV. Да, машини – СТАНАХМЕ НА 2 ГОДИНИ!

IMG_5137

Следващия сегмент Коцето представи клавиатурата на Cooler Master MS120 и заедно със Стаки раздадоха още награди на публиката.

IMG_5142

На финала Зинг и компания разрязоха прекрасната торта с цели 3 ножа и надъхаха публиката за следващите 3 дена! Благодарим на всички, които дойдоха и ви очакваме следващите дни на Let’s Play Plovdiv!

                    IMG_5138

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *