Gaming Новини

TT eSPORTS обявява X-FIT & X-COMFORT гейминг стол!

21.11.2017

author:

TT eSPORTS обявява X-FIT & X-COMFORT гейминг стол!

Thermaltake Gaming TT eSPORTS, с удоволствие обяви пускането на X FIT & X COMFORT Real Leather Edition професионален гейминг стол.

Столът X FIT & X COMFORT Real Leather идва в зашеметяващо изцяло черно кожено покритие, съчетано с елегантна тапицерия, най-новото в ергономичния дизайн и за изработката му са използвани първокласни материали за максимална издържливост, оптимална форма и отлично удобство.

Резултат с изображение за X FIT & X COMFORT Real Leather

Това са характеристиките му:

Истинска кожа

Гейминг столът X FIT & X COMFORT Real Leather Edition е изцяло покрит с естествена кожа – както цялата седалка, така и контактните зони. Той е изключително издръжлив, лесен за почистване, устойчив на ултравиолетови лъчи, стареене и устойчив на температури за максимална продължителност и употреба. Стоманената рамка е заобиколена от висококачествена студена пяна, която запазва формата си дори и след продължителна употреба и е отговорна за ергономичната тапицерия на стола, която осигурява изправена и едновременно удобна седяща стойка.

Ергономичен и с траен дизайн

Конструиран е с всички необходими настройки и части, които поддържат правилната стойка.

Резултат с изображение за X FIT & X COMFORT Real Leather

Качествена конструкция с луксозен финиш

Основата на X FIT & X COMFORT Real Leather Edition е изградена върху дебела стоманена рамка с диаметър 22 мм, която е изключително здрава и издръжлива, за да осигури максимална стабилност и надеждност. Покрит е с 75 кг / м3 (седалката) и 55 кг / м3 (основата на седалката) плътна пяна, която осигурява по-голяма ергономична опора за тялото и не губи формата си в дългосрочен план. Пяната е обвита с истинска кожа за повишена устойчивост, дишане и устойчивост на пръски.

Мултифункционален механизъм за накланяне

X FIT & X COMFORT Real Leather Edition използва висококачествен Z-Support мултифункционален накланящ механизъм, който осигурява регулируем наклон за увеличаване и намаляване на напрежението, като съответства на теглото на потребителя.

Резултат с изображение за X FIT & X COMFORT Real Leather

Максимална функционалност  с максимална гъвкавост

Има и множество функции за персонализиране. Те включват 4 подлакътници, които могат да се легулират във височина, настрани и до 160 градуса; мощно газово бутало от клас 4 за лесно регулиране на височината на седалката; здрава алуминиева 5-звездна основа за подобрено максимално натоварване.

Резултат с изображение за X FIT & X COMFORT Real Leather

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *