Gaming Новини Игри

Assassin’s Creed Odyssey със страхотен ноемврийски ъпдейт!

12.11.2018

author:

Assassin’s Creed Odyssey със страхотен ноемврийски ъпдейт!

Пригответе се да се завърнете в Древна Гърция, защото от Ubisoft са ни приготвили страхотни неща през целия Ноември. От вдигане на level cap-a, до нови серии от куестове, та чак до нови скинове за кораби и екипаж.

Започваме с това, че добавят цяла серия от куестове наречена Lost Tales of Greece.
В първият questline, който се нарича The Show Must Go On, ще влезете в обувките на актьор, който се въплъщава в цар Леонит. Вие ще решите дали да се поддържате към сценария или да импровизирате.

Вторият questline с име Divine Intervention, ще ви срещне с мистериозна жена, която ще ви изправи пред няколко божествени изпитания (нямаме търпение да видим какви са те).

И двата questline-a ще се появят на картата ви веднага щом стигнете епизод 5 в историята на играта. Хубавото е, че ще можете да ги играете когато пожелаете, тъй като няма лимит, в който ще съществуват. Като ги направите ще отключите множествено нови награди.


Ще се появяват нови Epic събития в играта във формата на Epic Наемници или Epic кораби, които трябва да унищожите, в замяна на най-редкия материал в играта ,чрез който можете да си взимате различни готини скинове за кораба и екипажа му, че и за вас самите.
Имайте предвид ,че тези Epic предизвикателства са за играчи над 30lvl.


Два нови комплекта от скинове, ще могат да се закупят от Oikos of the Olympians, или чрез истински пари в store-a. Двата нови пак-а ще са The Odysseus Pack (нови оръжия, гиър и маунт) и The Odysseus Naval Pack (нов екипаж, дизайн на кораба и нова фигура за предната част на вашия кораб)


На 13 Ноември ще можете да премерите сили с новото митично чудовище – Steropes the Cyclops. Куестът, който ще ви заведе в неговото леговище се нарича The Lightning Bringer и ще можете да го намерите в списъка си с куестове в играта. Щом го преборите ще получите страхотната награда – легендарен лък.


И това не е всичко! От Ubisoft са ни подготвили нещо, което цялото комюнити на Assassin’s Creed пожела , а именно custumization на броните. След ъпдейта ще можете да ползвате статовете на един предмет и да промените външността му както искате да изглежда.


Също така са се погрижили да имате още 20 левъла отгоре след 50-ти левъл.


Ще можете да крафтите автоматично обикновени стрели веднага щом има достатъчно ресурс за тях.


Относно гиъра , вече ще е по-балансиран дори когато го закупувате от някой продавач из Древна Гърция.


А за хората, които играят на конзола , от Ubisoft са се погрижили да има gamepad custumization на бутоните.


Ако това не е гигантски ъпдейт със страхотни неща, то не знаем какво е. Пожелаваме ви приятно цъкане!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *