Gaming Новини Технологии

Cooler Master обявиха новата си гама от продукти на Computex

20.06.2018

author:

Cooler Master обявиха новата си гама от продукти на Computex

Cooler Master, световен лидер в проектирането и производството на иновативни периферни устройства за игри и компютърни компоненти, обяви новата си гама периферни устройства, включваща две нови серии клавиатури, слушалки и др.


CK Series Клавиатури
ддд
 CK550 е клавиатура, която винаги е готова да ви отведе в един свят пълен с моменти на възтържествуване! CK550 в изключително надежден продукт, който се предлага с няколко вида суичове (сини, червени и кафяви).  Контролите й позволяват персонализиране в реално време, докато лесният за ползване софтуер дава възможност на потребителите да адаптират предпочитанията си за настройка, като макрота и RGB осветление. Да не забравяме, че самата клавиатура е много красива и ще придаде стил на сетъпа ви.

SK Series Клавиатури
дед
Тази линия от клавиатури ще предлага следните модели: SK620, SK630 и SK640. Те се отличават с уникални нискочестотни Cherry MX суичове, красив дизайн, RGB подсветка и др.  SK620 е компактна – идеално за пътувания и LAN партита. SK630 и SK640  са с изцяло ново софтуерно приложение.

Слушалки
дедд
Cooler Master ще покажат новите си слушалки  MH751 и MH752 на PAX East 2018. И двете слушалки са подходящи за LAN партита, поддържат се от повечето платформи и конзоли, имат плетен кабел, удобни са и притежават кристално чист звук.
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *