Gaming Новини Игри

Degrees of Separation – една красива co-op пъзел игра

20.12.2018

author:

Degrees of Separation – една красива co-op пъзел игра

Потопете се в един красив 2D свят от завладяващи графики и приятни цветове, а страхотната музика ще ви накара да потънете напълно в това приключение. С историята в играта се е захванал небезизвестният разказвач на игри Chris Avellone, така че по всичко личи, че Degrees of Separation ще бъде една изпълнена с качествено съдържание игра.

Degrees of Separation е 2D приключенска пъзел игра, в която трябва да използвате свойствата на топлината и студа, за да стигнете до успех. Вие ще влезете в ролята на Ember и Rime, които притежават интересни сили – единият герой охлажда всичко около себе си, а другият го затопля. Чрез техните способности, ще можете да преминете през всякакви препятствия из вълшебната гора.

Както се вижда Degrees of Separation е co-op игра, но не се притеснявайте – можете и сами да се впуснете в приключението. В Single mode поемате контрола над двамата герои, като свободният ви следва докато не стигнете препятствие, тогава превключвайки от единия на другия трябва да се справите с препятствието.

Благодарим на Димитър Стоев за новинката.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *