Gaming Новини

Elite семейството на Jabra се увеличава с 3 нови продукта

09.02.2018

author:

Elite семейството на Jabra се увеличава с 3 нови продукта

Jabra стартира годината, като представи Elite франчайза си, семейство от слушалки и тапички, създадени за превъзходен звук, за да осигурят най-доброто комбинирано гласово и музикално изживяване.

143193-headphones-news-jabra-elite-45e-is-a-completely-wire-free-headset-and-supports-alexa-on-the-go-image1-gnoi3qgluf

С продуктите Elite потребителите вече не трябва да правят избор между слушалки за слушане на музика и такива за гласови повиквания и обаждания. Сега те могат да имат и двата продукта с избора си на Jabra Еlitе!

По време на CES, Jabra представи три нови продукта: Elite 45e, Elite 65t и Elite Active 65tJabra Elite Sport, най-продаваните и най-технически усъвършенстваните безжични спортни слушалки, определят стандарта за продуктовия пакет Elite, като включват водещи аудио технологии, а новите членове на семейството следват техния път.

Jabra_Elite_65t_Lifestyle.0

Докато потребителите се наслаждават на чудесното музикално преживяване, което предлагат продуктите на Elite, те ще могат да избират и най-подходящия начин за носене.

За тези, които предпочитат да използват гласови команди, новите продукти позволяват гласова поддръжка за всички основни гласови услуги, включително и Amazon Alexa. Jabra ще бъде сред първите, които ще позволят тази мобилна функция, предоставяйки на клиентите достъп до Alexa директно от слушалките. От Alexa можете да поискате да слушате музика, новините, да проверявате времето и др… Elite 65t предоставя 4-микрофонна матрица и превъзходен звук.

 jabra_elite_active

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *