Gaming Новини Игри

Fortnite Season 6

28.09.2018

author:

Fortnite Season 6

Fortnite сезон 6 вече стартира и Epic Games пуснаха списъка с актуализациите в ъпдейт v6.00.

Някои от основните промени по картата са плаващият остров в района на Loot Lake, Haunted Castle, както и повредени зони. Има още нови места по картата, но ще оставим вие сами да ги откриете.

Има и нов консуматив наречен Shadow Stones, който можете да намерите около повредените зони на картата. Този предмет ви превръща в призрачна фигура за 45 секунди. В това състояние вие няма да можете да използвате оръжие, но ще бъдете невидим докато не се движите. Ползвайки Shadow Stones вие се движите и скачате по-бързо, а натискайки бутона за стрелба придобивате възможността да минавате през предмети.

В играта вече са добавени и домашни любимци, което да си признаем е мега яко. Какво по-готино от това да обикаляте със животинка, удобно застанала в раницата ви, а от Epic твърдят, че животните ще реагират различно спрямо ситуацията. Домашните любимци са част от Battle Pass-а, като те са три на брой: кучето Bonesy, дракончето Scales и хамелеонът Camo. Със закупуването на от Battle Pass-а за 950 V-Bucks получавате и два нови outfit-а – Calamity и DJ Yonder.

Един от най-големите бъгове във Fortnite най-накрая е оправен, а именно – проблемът със звука. Вече няма да се чудите дали противникът е под или над вас. Стъпките идващи от по-ниските етажи ще се чуват като ехо. Ще има разлика и спрямо разстоянието, на което се намират играчите един от друг.

Има някои предмети, които са премахнати от Battle royale mode. Това са Impulse Grenade, Suppressed Submachine Gun (узито със заглушител), Light Machine Gun (оръжието с многото патрони), Bouncer-а и Remote Explosives (С4). Тези предмети, обаче, все още можете да ги намерите в Playgrounds.
Има промени в ползването на Grapplers (куката).

Ако сте конзолен играч, то вече можете да си настройвате копчетата. А ако играете с мишка и клавиатура на конзола – няма да ви пуска срещу играчи с контролери, а срещу РС играчи.

Има промени и по времената на зоните. Най-общо казано времето на изчакване на зоната е намалено, но пък кръгът ще се движи по-бавно.

Благодарим на Димитър Стоев за новината!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *