Gaming Новини

HellSign – едно по-различно и обещаващо RPG

17.09.2018

author:

HellSign – едно по-различно и обещаващо RPG

Играта се появи за пръв път през 2016 г. под формата на кампания в Kickstarter.

Въпреки интересната идея за детективско-призрчния сюжет, кампанията успява да събере едва около половината от поставената цел от £27 000. В крайна сметка Ballistic Interactive са успели да намерят средства и да продължат проекта.

В HellSign влизате в ролята на ловец на духове на свободна практика, намиращ се в малък, но доста обитаван австралийски град.

Там трябва да сканирате картата и да търсите призрачни места, да ги изследвате и да се справите с конкретната паранормална поява. Няма да знаете срещу какво ще се изправите, преди да започнете да разследвате. В зависимост от това какво откриете, ще можете да прецените как да се справите със заплахата.

Играта ще ви предостави едно доста прилично разнообразие от оръжия, инструменти и чудовища, като всяко едно същество ще е уязвимо към различно оръжие.

Игричката изглежда доста приятна и скоро ще разберем дали в действителност е толкова добра, колкото звучи. HellSign излиза в Early Access на 7 Ноември, като тази версия ще включва първата глава от историята. 

Благодарим на Димитър Стоев за новината!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *