Gaming Новини Игри

Hitmаn 2 е официално завършена!

28.09.2018

author:

Hitmаn 2 е официално завършена!

Скоро от Io Interactive обявиха, че играта вече е завършена и физическите копия са готови да бъдат произведени и пуснати за разпространяване. 

Играта ще ни пренесе на различни места по целия свят, в които трябва да използваме разнообразие от умения и тактики. За сега са известни две от общо шест локации.

Първата е Маями, където трябва да се слеем с тълпата, за да извършим своята мисия. Изобретателността е ключова, тъй като по очевидни причини боравенето с огнестрелни оръжия не е добър вариант.

Втората, за която знаем е Santa Fortuna – малко селце разположено в дъждовните гори на колумбийската джунгла. Буйната растителност е идеална за тихото отстраняваме противниците ни един по един.

Все още няма информация за останалите локации и не е ясно дали ще ги разкрият преди премиерата. Имайки в предвид оставащото време предполагаме, че ще можем да видим само още един от оставащите райони.

Не забравяйте, че ако закупите играта предварително, ще получите Hitman: Sniper Assassin Mode. Те предлага solo и online coop mode, в който трябва да елиминирате три цели по време на сватба. Забавлението е гарантирано тъй като всичко зависи от вас!

Hitmаn 2 излиза за PlayStation 4, Xbox One и PC на 13 ноември.

Благодарим на Димитър Стоев за новината!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *