Gaming Новини

Jabra пуска безжични тапички от трето поколение

19.02.2018

author:

Jabra пуска безжични тапички от трето поколение

Jabra разкрива Elite 65t и Elite Active 65t, третото поколение безжични тапички на компанията, създадени за постоянно стабилна безжична връзка и до 15 часа живот на батерията.

Продуктите се предлагат в две версии: една за ежедневно ползване в движение и “активна” версия, предназначена за обучение и спорт.

Въз основа на успеха на Jabra Elite Sport – най-продаваните и най-технически усъвършенстваните безжични спортни тапички – новите слушалки са проектирани така, че да осигуряват още по-добро гласово и музикално изживяване, както и да включват нов дизайн и избор на цветове.

Jabra_02

Jabra Elite 65t
Проектиран за превъзходен звук, Elite 65t обединява уникални технологични характеристики, за да осигури най-добро качество в класа за глас и музика. Той е създаден, за да осигури стабилна безжична връзка и да осигурява най-доброто качество на повикване и гласова команда.  Тапичките ,също така, позволяват персонализирането на музиката, като се използва музикален еквалайзер, достъпен от придружаващото приложение Jabra Sound +.

Jabra Elite 65t съчетава лек дизайн за дългосрочен комфорт с до 15 часа живот на батерията и пет часа слушане, в едно зареждане, правейки слушалките перфектно ежедневно решение.

jabra_elite_active_65t_01

Jabra Elite Аctive 65t 

Jabra Elite Active 65t е насочен към онези, които искат характеристиките на Elite 65t, но  да могат да използват слушалките в активна среда. Тапичките са напълно подобрени за спортна употреба с по-сигурно прилепване, чрез специално покритие. Elite Active 65t има пет часа време за слушане на едно зареждане и две години гаранция срещу пот и прах.

За тези, които предпочитат да използват гласови команди, новите продукти позволяват гласова поддръжка за всички основни гласови услуги, включително и Amazon Alexa. Jabra ще бъде сред първите, които ще позволят тази мобилна функция, предоставяйки на клиентите достъп до Alexa директно от слушалките. От Alexa можете да поискате да слушате музика, новините, да проверявате времето и много други.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *