Gaming Новини Игри

Last Year: The Nightmare вече е на разположение в Discord

27.12.2018

author:

Last Year: The Nightmare вече е на разположение в Discord

Last Year: The Nightmare представлява асиметрична мултиплеър сървайвъл игра, която изправя група деца срещу неудържим психо касапин. 5 срещу 1.

Петима играчи в ролята на деца, заключени в училище трябва да оцелеят срещу шестия играч, който е в ролята на безмилостен и брутален убиец. Звучи ли ви познато? Не бързайте. Всеки път когато убиецът умре, той се връща като нов убиец с различни умения към които учениците трябва да се адаптират за да оцелеят.

Нали знаете как по филмите убиеца винаги се оказва зад жертвата, независимо в коя посока тръгне да бяга? Е, и тук може да се види това – убиецът разполага с умение да става невидим и да се движи много по-бързо, да се телепортира, да дебне и когато е готов – да се появи и нападне. Условието е, че в момента на появяването оцеляващия трябва да се падне зад гърба на убиеца, за да има време да реагира, което е добре, понеже учениците имат възможност да си правят оръжия.

Играта вече е достъпна ексклузивно в Discord и всеки, който желае може да си я закупи, като в допълнение ще получи и няколко карти.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *