Gaming Новини Игри

Overwatch Lego

07.11.2018

author:

Overwatch Lego

Overwatch получи своя линия от легендарния конструктор Lego. Към момента са само шест сета, които са в диапазона $15 – $90 и включват основните Overwatch герои.

Първият сет ни пренася на картата Watchpoint: Gibraltar и представлява бойна сцена между Tracer и Widowmaker. Сателитният дрон разполага с кокпит за един герой, а кой ще е той – решавате вие. Този сет се предлага на цена от $15.

Следващият сет ни прехвърля далече на изток – на картата Hanamura, по-конкретно в доджо залата. Сблъсъкът тук, логично е между местните представители – Hanzo и по-малкия му брат Genji. В този сет ще намерите и трета фигурка – Shimada Henchman. Този комплект е на цена от $20.

Третата бойна сцена е между Soldier: 76, Reaper и McCree. Тази битка се развива на Dorado и включва в себе си тематична сграда и пикап. Този сет е на цена от $30.

Следващият сет не представлява бойна сцена. Той ни предлага бойните костюми на двама от героите, това са D.Va и Reinhardt. И двата костюма разполагат с люк позволяващ да извадите мини фигурките на героите. Този сет струва $40.

Петият по ред сет отново е герой. Това е супер готина фигура на мощния Bastion. Нещо много готино за този герой е, че можете да го трансформирате от атакуващ боен робот в защитна кула и обратно без да се налага да го разглобявате, а само с няколко движения. Има и едно приятно допълнение. За да не изглежда толкова страшно и заплашително към ръката на Bastion можете да прикрепите малко птичка, придаваща малко по-спокоен вид на героя. Този страхотен сет се предлага за $50.

Последният сет е най-голям и ни пренася отново на Watchpoint: Gibraltar. Героите тук са цели четири: Pharah, Mercy, Reaper и Winston. Този сет включва ракета и изстрелваща кула. Самата ракета може да се раздели на две, като всяка половина разполага със собствен кокпит, а една от тях дори разполага с помещение, което може да побере не малкия Winston. Този сет струва $90.

Всяка една от мини фигурките на героите в сетовете разполага със своите отличителни оръжия. Очаква се да са по търговските обекти на 1 януари 2019 година, но ако вече сте си харесали нещо и нямате търпение, то можете да заявите вашата поръчка ТУК 

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *