LETS PLAY VARNA 2018

Pixel Art и страхотен магазин за аниме и гейминг мърч Tomodachi.bg на Let’s Play Varna!

11.10.2018

author:

Pixel Art и страхотен магазин за аниме и гейминг мърч Tomodachi.bg на Let’s Play Varna!

Ето какво още ще ви очаква на Let’s Play Varna!

Една огромна Pixel ART работилница съвместно организирана с приятелите ни от Shiokaze и Аниме Магазин Tomodachi BG!

Не пропускайте да я посетите и да създадете своите любими пикселизирани герои!

На ваше разположение ще бъде разнообразна гама от цветове, с която ще можете да създадете всичко, което вашето въображение може да роди!

Ако изпитвате затруднения, винаги ще можете да се обърнете към нашите помощници, които ще асистират на всички участници 😉


Освен работилницата по Pixel ART, магазин Tomodachi BG ще предложи на посетителите на Let’s Play Varna, страхотната възможност да си тръгнат с уникален мърч, както на любими аниме заглавия, така и разнообразни гейминг и разбира се Кпоп!

Купища Порота, Тиймо и Гнар, наред със страхотни колекционерски фигурки и аксесоари, ще може да откриете на техният щанд, специално за събитието.

Tomodachi-BG е първият за страната ни физически Аниме Магазин, който отваря врати в морската ни столица – Варна, през месец април 2016 година!

Магазинът се развива бързо и се радва на все по-голям интерес от страна на феновете, като има и участия на всички големи събития в страната!

В магазина още може да играете на актуални PS4 заглавия, да се насладите на постоянни Pixel ART работилници, тематични настолни игри, турнири и още много!

Може да ги намерите в центъра на Варна на адрес – ул. Прага №20


ОЧАКВАМЕ ВИ НА LET’S PLAY VARNA!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *