Gaming Новини Игри

Red Dead Redemption 2 – какво знаем и какво ни очаква

11.09.2018

author:

Red Dead Redemption 2 – какво знаем и какво ни очаква

Дългоочакваният класически уестърн с отворен свят на Rockstar Games е на финалната права.

Действието в Red Dead Redemption 2 се развива 12 години преди събитията от първата игра. В нея ще изследваме огромен район от Американската пустош, бягайки заедно с бандата на Dutch van der Linde от служителите на закона по време на последните години на Дивия Запад.

Играта се фокусира върху разбойническият живот на бандата на
Van der Linde  . След като обир в Blacktower не се развива по план бандата е принудена да бяга. Dutch, Arthur Morgan и още няколко човека от групата трябва да се борят за живота си в движение, но сблъсъкът със съпернически банди и закона само усложнява нещата.

Ние влизаме в ролята на дясната ръка на DutchArthur Morgan , за който бандата е повече от семейство. Arthur трябва да се справя с много от дневните задължения държащи бандата под контрол, включително младият и неопитен John Marston

Red Dead Redemption 2 ни предлага по-обширен свят, в който да се потопим. Можем да отвлечем влак или да тършуваме стари сгради за пари и храна, можем да си говорим с барманите и да споделяме истории, или пък да се измъкнем от местните власти чрез сладки думи и доза хитрост.

Всичко това, съчетано с невероятната графика и страхотни пейзажи е добра причина да вярваме, че чакането си е струвало. Играта излиза на 26 октомври за PlayStation 4 и Xbox One.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *