Gaming Новини

SteelSeries пуска линия слушалки Arctis Pro!

13.04.2018

author:

SteelSeries пуска линия слушалки Arctis Pro!

SteelSeries направи пробив с новите слушалки Arctis Pro! 

1 (5)

“Досега иновациите в гейминг графиките и дисплеите са надминали напредъка в гейминг аудио решенията”, казва главният изпълнителен директор на SteelSeries, Ehtisham Rabbani. “Arctis Pro е предназначен за геймъри, които търсят висококачествено аудио и искат да чуят всичко, което звуковите инженери създават, по същия начин, по който търсят висококачествени и потапящи визуални ефекти”.

Пълната линия от продукти се състои от три вида слушалки:  Arctis Pro + GameDAC, Arctis Pro Wireless и Arctis Pro.

1 (3)

Arctis Pro + GameDAC

The Arctis Pro + GameDAC е първата сертифицирана Hi-Res аудио система, която осигурява високопроизводителна 96kHz / 24-бита. С участието на легендарния ESS Sabre DAC и усилвателя, Arctis Pro + GameDAC позволява на геймърите да изпитат чистата радост от висококачествения звук. GameDAC  разполага с OLED екран за лесен достъп до настройките и контролите без използването на допълнителен софтуер. Това означава, че геймърите на PlayStation 4 могат напълно да персонализират своя EQ, да превключват съраунд звука, да конфигурират осветлението на слушалките, както и да гледат нивата на силата на звука и нивото на ChatMix, без да използват компютър. PC геймърите, търсещи още по-дълбоко ниво на персонализиране, могат да използват софтуера SteelSeries Engine за цялостна персонализация.

1 (1)

Arctis Pro Wireless 

За разлика от Arctis Pro + GameDAC, Arctis Pro Wireless разполага със сменяема система с двойна батерия, въведена за пръв път от SteelSeries със Siberia 800 и Siberia 840. Всяка батерия има поне 10 часа мощност за комбинирани 20 часа игра.  Безжичната слушалка Arctis Pro Wireless се свързва към базовата станция на безжичния предавател чрез 2.4G връзка на SteelSeries. Технологията за автоматично прескачане на канали гарантира, че слушалките винаги ще разполагат с чисто RF пространство за ефективност без смущения.  Подобно на GameDAC, безжичният предавател Arctis Pro Wireless разполага с OLED екран за бързи настройки , без да е необходим допълнителен софтуер. Въпреки това, за тези, които искат още повече опции, софтуера SteelSeries Engine на компютъра осигурява по-дълбоко персонализиране.

1 (2)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *