Gaming Новини

T-FORCE XTREEM и T-FORCE NIGHTHAWK RGB спечелига iF Design Award 2018

14.02.2018

author:

T-FORCE XTREEM и T-FORCE NIGHTHAWK RGB спечелига iF Design Award 2018

С изключително отличен и очарователен дизайн, TEAMGROUP T-FORCE XTREEM и T-FORCE NIGHTHAWK RGB спечелиха iF Design Award 2018! Не само увеличиха рекордите на тези два продукта, но и напълно демонстрираха дизайнерските възможности в допълнение към качество и производителност.

MY08DTG_160743_800x800

Германската награда iF Design, която прилича на Оскар на дизайнерската индустрия, е международно признат продукт за дизайн, основана през 1953 г. Той е и един от най-добрите световни показатели за качество на дизайна. През 2018 г iF Awards включва 63 водещо международно жури, с 6 402 кандидатури от 54 страни. T-FORCE XTREEM и T-FORCE NIGHTHAWK RGB се отличиха. Този изключителен резултат доказва, че продуктите на T-FORCE Gaming Memory имат не само отлична производителност, но и изключителна сила, за да спечелят светлината на прожекторите на световната сцена на дизайна.

20-331-023-V01

T-FORCE XTREEM от висок клас памет е построен в рамките на новата концепция за външен вид на продукта, като използва най-горната част на алуминиева екструзия и CNC технология, за да създаде прост, но великолепен дизайн. Също така е оборудван с отлично представяне за овърклок. T-FORCE NIGHTHAWK RGB също е нов дизайн. Независимо дали това е мистериозният черен NIGHTHAWK или чистият бял NIGHTHAWK, той има пълен цветен RGB ефект и светлинна синхронизация.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *