Gaming Новини Игри

Twin Mirror – нов психологически трилър

31.10.2018

author:

Twin Mirror – нов психологически трилър

Излезе нов трейлър на Twin Mirror. Детективският трилър е дело на DontNod Entertainment – създателите на Life is Strange и както се вижда във видеото – механиката в новата им игра е същата като от предишното им заглавие.

В Twin Mirror следваме историята на Samuel Higgs – журналист, завърнал се в родния град за погребението на стар приятел. Заедно с пристигането си в града започват да се случват странни неща и Sam се наема да ги разследва.

По време на приключението си Sam ще е в компанията Double – своето досадно и остроумно второ “Аз“. Историята започва, когато Samuel се събужда в хотелска стая без никакви спомени и чужда кръв по ризата си. Разследвайки всичко заобикалящо Sam постепенно ще възвръща спомените си, като самото им сглобяване се случва в главата му. Превключвайки между реалния живот и съзнанието си, Sam и остроумната му “дружка“ трябва да разкрият мистерията около окървавената риза.

Подобно на Life is Strange, Twin Mirror ще излиза епизод по епизод. Точната дата на излизането на Episode 1: Lost on Arrival все още не е ясна, но ще е през 2019 година. Играта ще е достъпна за притежателите на PlayStation4, Xbox One и PC.

Благодарим на Димитър Стоев за ановината!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *