Технологии

GIGABYTE пуснаха AORUS C300 Glass геймърска кутия

27.08.2019

author:

GIGABYTE пуснаха AORUS C300 Glass геймърска кутия

GIGABYTE, един от водещите производители на първокласен хардуер за игри, днес обяви AORUS C300 GLASS, нова Mid Tower кутия за компютър, предназначенa за хардуерни ентусиасти и потребители, които искат да изградят своите компютри.

Зашеметяващото шаси е с панели от закалено стъкло, съчетано с
предния панел от метална повърхност, който  придава на кутията минималистичен, но първокласен вид. Това е подчертано 
допълнително от светещите лога на AORUS и светлинните ивици, които наподобяват сокол  готов да свали плячката си.

AORUS C300 GLASS разполага с устойчив страничен панел от закалено стъкло от 4 мм, който е устойчив на абразия, триене и драскотини. Черният нюанс предлага уникален контраст, като същевременно има изтънчен вид. Подобрената структура на рамката намалява налягането върху стъкления панел, предотвратявайки фрагментирането на страничния панел на стъклото. Разстоянието между стъклената и металната рамка предлага дизайн, който е устойчив на удари, ограничаващ и намаляващ шансовете за повреда на закаленото стъкло.

 Предният панел е оборудван с HDMI и USB 3.1 Gen2 Type-C портове, които позволяват на потребителите да свързват допълнителни устройства с лекота за високоскоростно предаване на данни. Персонализираното RGB осветление, захранвано от RGB Fusion 2.0, може да се синхронизира с други поддържани от AORUS устройства, като предоставя на потребителите пълен контрол върху сиянието на машината им.


Gigabyte ще покажат пълното си портфолио от гейминг монитори, кутии и периферия под техния гейминг бранд Aorus по време на GplayTV Gaming WKND Burgas. Посетителите ще могат да разцъкат любимите си игри на тяхнaта F2P зона, а за най-добрите и знаещите ще има специални награди .

One Comment
  1. […] Можете да прочетете за новата кутия на Aorus ТУК […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *