Gaming Новини Игри

Apex Legends с огромен успех през първите дни

11.02.2019

author:

Apex Legends с огромен успех през първите дни

Apex Legends продължава да впечатлява с цифри. Малко след като беше пусната играта бяха регистрирани 1 млн. играчи, за първите 24 часа тази бройка нарасна до 2.5 млн., а само след 72 часа от пускането на играта вече има 10 млн. играчи.

“За нас това беше едно невероятно приключение. Тествахме и променяхме, спорихме и се съгласявахме, докато дойде моментът в който почувствахме магия. Знаехме, че ще е рисковано франчайза да поема в тази посока, да е безплатен и да се появи изненадващо. Ние се влюбихме в играта и искаме, нуждаем се и други хора също да я играят.“ Това съобщи шефът на Respawn – Vince Zampella.

“Надявахме се играта да ви хареса колкото и на нас, но никога и в най-смелите си мечти не сме очаквали такава подкрепа и позитивни отзиви на каквито ставаме свидетели. Благодаря ви от името на всички в Respawn, че давате шанс на нас и на Apex Legends. Благодарим ви че се присъединихте към нас в това приключение. Това е само началото..“ Така завършва съобщението Vince Zampella.

За да разберете мащаба на тези цифри за сравнение на Overwatch и бяха нужни три седмици за да достигне 10 млн. играчи, а на PUBG – малко по-малко от шест месеца. Разбира се двете игри са платени, което дава преимущество на безплатната Apex Legends, но не е само това причината. Apex Legends излезе преди няколко дена буквално от нищото и това, което направи огромно впечатление е, че не е в Early Access, а напълно завършен продукт, много добре оптимизирана и до момента не са забелязани никакви бъгове и грешки.

Благодарим на Димитър Стоев за новината!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *