Gaming Новини Игри

Бившите разработчици на Hearthstone се насочват към Marvel

04.01.2019

author:

Бившите разработчици на Hearthstone се насочват към Marvel

Бившият директор на Hearthstone Ben Brode и шепа други разработчици на играта, след напускането на Blizzard в края на миналата година, създадоха собствено студио с името Second Dinner.

Чак сега обаче разкриха какъв ще е първият проект на новосъздаденото студио – изцяло нова Marvel игра. За нея те са получили свежа инвестиция от $30 млн. от китайската технологична компания NetEase, която съвсем наскоро стана основен партньор на Blizzard за региона.

“По всичко личи, че това ще е най-добрата игра правена някога.“, това съобщи главният изпълнителен директор Hamilton Chu. “Направих електронна таблица, така че съм убеден в това“

Какъв тип игра ще е все още не е ясно. Логично е да си помислим, че ще е Marvel базирана игра с карти, понеже новосъздаденият екип е съставен само от старши разработчици на Hearthstone. Напълно е възможно и да е съвсем различен вид игра.

Сайтът на Second Dinner подсказва, че проекта ще бъде широк и всеобхватен от към Marvel участници. Ще има, както малко известни герои като Hellcow – кравата вампир и Throg – всемогъщата жаба на гръмотевиците, така и познатите на всички ни Spider-Man, the Avengers и the X-Men. Толкова голяма съвкупност от герои е идеална за игра с карти или т.н. CCG.

Благодарим за новината на Димитър Стоев.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *