Технологии

Cooler Master представя нова серия вентилатори

19.04.2019

author:

Cooler Master представя нова серия вентилатори

Cooler Master, световен лидер в производството на компютърни компоненти, днес обявява пускането на новата си серия PC вентилатори. Въведена като част от семейството на MasterFan, новата серия SF е оборудвана не само с RGB осветление, но и с функции, предназначени да подобрят потребителския опит при инсталиране и използване.

Три нови вентилатора са включени в новата серия SF, MasterFan SF120R RGB, SF120R ARGB и SF360R ARGB. И трите са изпълнени в новия квадратен дизайн на Cooler Master, докато SF360R ARGB включва няколко вентилатора в рамка All-In-One (Всичко в едно). Цялата серия SF разполага с гумени подложки около всяка точка на свързване, за да намали вибрациите и шумът. В допълнение, серията SF вентилатори са проектирани да бъдат съвместими с всички AIO водни охладители и повечето компютърни кутии.

Лесната инсталация върви ръка за ръка с новата интегрирана рамка на SF360R ARGB. Вместо да се налага индивидуално инсталиране на няколко вентилатора, SF360R ARGB позволява на потребителите да инсталират три едновременно. Cooler Master също са намалили броя на кабелите. В допълнение, SF120R RGB, SF120R ARGB и SF360R ARGB също включват конектори за разширение на RGB осветлението, което позволява на потребителите да свържат един вентилатор към друг, без да е необходимо да използват разклонител.

Включен в SF360R ARGB е малък жичен ARGB контролер, позволяващ на новите режими на осветление да покажат по-добре своите адресируеми RGB възможности. Серията SF е съвместима и с повечето големи производители на RGB дънни платки, като ASUS, MSI и ASRock, както и приложения им софтуер.

В следващите месеци Cooler Master ще пусне допълнителни модели от серията MasterFan SF.

Източник: techpowerup.com

Благодарим на Тодор Колев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *