Технологии

Cooler Master ще пуснат стойка за слушалки с Wireless Charging

17.07.2019

author:

Cooler Master ще пуснат стойка за слушалки с Wireless Charging

Cooler Master, световен лидер в проектирането и производството на иновативни периферни устройства и компютърни компоненти, обяви първия си десктоп хъб, стойка за слушалки с вградено Qi безжично зареждане.

„Искахме да направим продукт, който да обслужва множество функции, като същевременно да не взима много от вашето пространство“, казва Брайънт Нгуен, генерален мениджър в Cooler Master.

GS750 е проектиран да бъде настолен компаньон. Той е снабден с безжична база с Qi зареждане за удобно зареждане на мобилни телефони, безжични мишки или други съвместими устройства.

Продуктът е снабден и с два USB 3.0 порта. Той се отличава с елегантен външен вид с превъзходна и издръжлива алуминиева конструкция, заедно с гумирана основа за стабилно поставяне на слушалките ви. Вграденият 7.1 съраунд звук осигурява пълен обхват на стерео системата за всяка 3.5 мм аналогова слушалка, създавайки потапящо многоканално аудио изживяване. С 13 светодиода, потребителите могат да персонализират изцяло стойката чрез лесния за употреба софтуер на Cooler Master или да избират между предварително инсталирани присети.

Можем да очакваме GS750 да бъде пуснат през август месец.

Изъочник: guru3d.com

Благодарим на Kikoncho за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *