Gaming Новини Игри

Cuphead излиза за нова платформа

06.06.2019

author:

Cuphead излиза за нова платформа

Небезизвестната инди игричка вече я има за Nintendo Switch, Xbox One, PC и Mac, а сега излиза за нова платформа, но това не е PS4, не е и мобилна версия, а нещо съвсем неочаквано. Още тази година Cuphead ще се появи в…. автомобилите Tesla.

Играта вече е завършена и върви на Tesla Model 3, Model S, и Model X.
“Работим с Cuphead. Това е една страхотна игра. Тя е безумно трудна. Тя е садистично трудна.“ – това съобщи основателят на Tesla Elon Musk. Той каза още, че работят и върху игра с пясъчно бъги за автомобилите Tesla.

Разработчиците на играта StudioMDHR потвърдиха, че искат да пуснат Cuphead за Tesla още това лято. Играта няма да е цялата, а ще включва само първият свят – Inkwell Isle One, отчасти поради съображения за място за съхранение.
“Когато Tesla се обърнаха към нас, за да доставим Cuphead в техните превозни средства, ние много се развълнувахме!” коментираха от StudioMDHR. “Да разберем, че г-н Musk е фен на нашата игра беше невероятно и това, че получаваме шанс да работим с такава иновативна компания е наистина вълнуващо. Надяваме се, че Cuphead може да добави класическо забавление към такива напредничави превозни средства. “

Понеже играта не поддържа тъчскрийн, тя ще може да се играе посредством USB контролер. Cuphead не е първата Tesla in-car game. Вече има на разположение няколко класически Atari игри, включително Asteroids и Lunar Lander.
За сигурността също е помислено. Всички игри ще могат да се играят когато селектора на скорости е в позиция “P” – Park.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *