Gaming Новини

Cyberpunk 2077 – какво ново

10.06.2019

author:

Cyberpunk 2077 – какво ново

“Cyberpunk 2077 е action-adventure игра с отворен свят, чието действие се развива в Night City – мегаполис, обсебен от сила, блясък и модификации по човешките тела. Вие влизате в ролята на V – наемник извън закона, тръгнал след единствения по рода си имплант, който е ключът към безсмъртието.“ Това е официалното описание в Steam страницата на играта.

В процеса на игра ще можете да персонализирате киберпрограмата на героя си, да придобивате умения и да изградите индивидуален стил на игра. Ще изследвате един огромен град, като вашите действия и решения ще оформят историята и света около вас.

В последния трейлър на играта виждаме, че главният герой се връща при работодателя си, за да получи възнаграждението си от последната задача, по време на която губи приятеля си. Вместо награда обаче, получава засада, от която успява да се спаси на косъм. Изглежда, че това ще се превърне в история за отмъщение. В края на трейлъра виждаме Keanu Reeves да ни подава ръка с думите “Имаме град за изпепеляване“. Като се замислите, кой знае повече за отмъщението от Keanu Reeves, особено в образът му на John Wick.

Единственото неприятно нещо е, че Cyberpunk 2077 излиза чак на 16 април 2020 година.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *