Gaming Новини Игри Турнири

Farming Simulator навлиза в esport-a

24.01.2019

author:

Farming Simulator навлиза в esport-a

Разработчиците Giants Software стартират Farming Simulator League, която е компетитив професионална лига с награден фонд от € 250 000. Сигурно не вярвате, но е имало четири турнира по Farming Simulator, проведени през 2018 г. в Швейцария, Германия и Полша. Те са били еднократни с малки награди – най-големият е бил на Herofest 18 в Берн, който е имал награден фонд от 2890 евро. Новото начинание ще бъде “esport лига с десет турнира в цяла Европа” и сериозни пари.

Изпълнителният директор на Giant Software казва: “Конкурентното земеделие е нещо, на което хората се радват от години, но досега не е било част от еспорта. Едновременно може да бъде забавно, както и подходящо за сериозно състезание между играчите. “

Всяко събитие в серията от турнири ще предлага награди и точки, които ще вкарат най-добрите отбори в в големия финал на стойност € 100,000. Турнирните игри ще се играят във Farming Simulator 19 и ще се разширят от подреждане на бали, до “режим 3v3, където отборите ще се изправят един срещу друг, за да определят кой е най-добрия на полето”. Повече информация предстои да се разкрива, но определено ще ни бъде интересно да проследим какво ще се случи.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *