Gaming Новини Игри

Фенове искат да вкарат герой от Scooby Doo в Mortal Kombat 11

28.01.2019

author:

Фенове искат да вкарат герой от Scooby Doo в Mortal Kombat 11

Когато човек мисли за Shaggy от Scoobydoo, той обикновено се сеща за страхливост, храна и мистерии. Интернетът обаче е решил да превърне образът му, от този на хипито от 60-те години, в непобедим герой, който е готов да победи всеки в битка.

Тази форма на Shaggy може да бъде намерена из целия интернет под формата на множество миймове, а поради новата си популярност някои от тях призовават класическият анимационен герой да бъде добавен към Mortal Kombat 11 като DLC.

WokenNews създаде петиция в Change.org за добавяне на Shaggy към Mortal Kombat 11. Явно е ,че всичко е било изцяло на шега, но изглежда, че набира голяма популярност. Към момента, петицията има събрани над 37 хиляди подписа, като целта й е 50 хиляди.

Изглежда, че е абсолютно възможно тази шега да стане реалност. Ако погледнем реално на нещата, MK франчайза е известен с множеството си кървища, което няма да се впише с любимия ни анимационен герой, но кой знае. Warner Bros, притежават правата на Scooby Doo франчайза, както и на MK, което ни кара, че вкарването му в списъка с герои, е абсолютно възможно.

Очакваме файтинг играта да излезе на 23 април за PC, PS4, Nintendo Switch и Xbox One.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *