Gaming Новини Игри

Февруарски ъпдейт в Assassin’s Creed Odyssey

18.02.2019

author:

Февруарски ъпдейт в Assassin’s Creed Odyssey

Февруарския ъпдейт на Assasin’s creed Odyssey ще ни донесе нов game mode plus, който ще вдигне максималния левъл до 99. Също така е добавен и нов епизод към “Lost tales of Greece “ поредицата от куестове. 

Новият game mode plus ще ви даде възможност да преиграете играта на ново правейки различни избори. Ще можете да изберете друг персонаж ако желаете, а статовете и инвентарът ви ще бъдат запазени. За да можете да играете въпросния мод, ще трябва да минете историята и после да заредите сейфа, от който искате да започнете като изберете опцията “New Game +”. 

Максималния левъл ще се вдигне на 99, и ще са добавени нови тиъри на наемници, които да преборите. Също така са сложени 22 fast travel точки из картата, които да направят придвижването по-лесно и бързо.

Новият епизод към “Lost tales of Greece “ с името “A brother’s seduction” разказва за двама братя, на които трябва да помогнете да се справят със загубата на баща им. Епизодът е отключен за играчите, които са успели да минат 5 глава от главната кампания на играта.

Освен всичко това има и доста нови gear пакове, които могат да бъдат закупени в магазина на играта.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *