Технологии

FSP на COMPUTEX 2019: PSUs, зарядни устройства, кутии и 5G

27.05.2019

author:

FSP на COMPUTEX 2019: PSUs, зарядни устройства, кутии и 5G

Очакваме от FSP да покажат поне няколко интересни продукта на Computex 2019, включително EV зарядни устройства и различни игрални продукти с висока мощност. FSP също така ще обърне специално внимание на сектора AIoT (изкуствен интелект на нещата) и 5G-ready продукти.

AIoT продуктите се нуждаят от супер надеждно захранване, тъй като тези устройства са предназначени за 24/7 работа. FSP има подходящи такива и UPS предложения за подобни взискателни сценарии. Сегментът AIoT, заедно с крайните компютри, изискват различни видове захранвания, и изглежда, че FSP ще включи всички тях в своето портфолио за събитието.

Освен UPS и захранващи устройства, FSP също така предлага адаптивни зарядни за различни продукти. Техните мобилни зарядни устройства могат да осигурят 42V с 6A до 8A токов изход и да имат дизайн без вентилатор, въпреки високата мощност. Вградените такива са много по-мощни, тъй като могат да доставят от 500W до 20kW и са подходящи за роботизирани прахосмукачки, електромотори, електронни лодки и други.

Интересът към 5G-то нараства с всеки изминал ден и поради относително късото си поле на разпростиране, то се нуждае от много малки клетки, които, разбира се, изискват супер-надеждни захранвания с дълъг живот, доживотна поддръжка и толерантност към екстремни температури. Те също трябва да са водоустойчиви и прахоустойчиви. По време на Computex, FSP ще покаже повече от своите предложения за 5G сегмента!

Освен индустриални и бизнес продукти, FSP планира да покаже някои gaming такива, включително електрозахранващата линия Dagger Pro, която включва само два члена, с капацитет 650W и 550W Hydro PTM + 850 PSU, първото в света масово произведено захранване с течно охлаждане (поне според FSP), което също ще присъства в щанда на FSP на Computex 2019.

Източник: tomshardware.com

Благодарим на Тодор Колев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *