Технологии

Glorious Model O месец след старта

05.09.2019

author:

Glorious Model O месец след старта

С първия месец от старта на Model O зад нас, решихме да отделим малко време и да обсъдим как премина всичко.

Performance

Към днешна дата десетки хиляди модели O са изпратени в над 120 страни.

Повече от 80% от хората, които са резервирали единици, са изпълнили поръчките си през сайта на Glorious (част от тях предпочетоха да купуват от международни търговци на дребно вместо това). Първоначалните запаси са били разпродадени от нашия магазин в рамките на първата седмица. Наскоро са изпратени поръчки за Wave 3, чийто единици трябва да пристигнат следващия месец.


Quality Control 

От първия ден на разработката,  качеството беше основен приоритет. Бяхме решени да направим това правилно, независимо от разходите. Дори и да се насъбра голям hype, ние забавихме стартирането, докато успяхме да гарантираме, че всеки детайл на мишката е толкова близо до перфектния, колкото можем да го получим.


Shipping & Logistics 

След като получихме изключително голям обем резервации, ние разширихме нашите операции по изпълнение, при подготовката за старта. Това включи добавяне на нови складове в САЩ, увеличаване на персонала и партньорство с нови международни дистрибутори. Успяхме да изпратим над 95% от единиците в рамките 5 работни дни.


Distribution Network

За да направим нашите продукти по-достъпни за международните клиенти, ние работим усърдно за разширяване на мрежата си от международни дистрибутори (и търговците, с които работят).

След старта на Model O получихме поръчки от над 20+ нови дистрибутори по целия свят. Много от тях скоро ще продават пълния пакет от Glorious продукти.

Ние продължаваме да търсим нови международни дистрибутори в региони с висок интерес към клиентите, докато разширяваме глобалните операции.


Customer Support

Ако следвате Glorious за определен период от време, ще знаете, че ние винаги  предоставяме бърза, отзивчива и информирана поддръжка за клиенти. Мразим дългите чакания и автоматизирана поддръжка, колкото и вие. Преди това стартиране, нашето типично време за отговор на поддръжката беше по-малко от 24 часа.


Next Steps & Future

Ние сме развълнувани от новия си растеж и сме уверени в способността си да продължим да растем, за да задоволим голямото търсене. Оставаме отдадени на основните си ценности и даваме приоритет на удовлетвореността на клиентите пред всичко станало.

Източник: 
https://www.pcgamingrace.com/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *