Други

Gplay на Коледното издание на AniFest 2019 !

19.12.2019

author:

Gplay на Коледното издание на AniFest 2019 !

Коледното издание на AniFest 2019 – От Фенове За фенове, е единственото коледно аниме събитие в България, което ще се проведе за 6-та поредна година.

Основната цел – да събере всички почитатели на Азиатската култура, Японска Анимация, Комикси и Гейминг в топла, уютна коледна обстановка и да предложи огромно разнообразие от забавления за своите посетители.

В програмата са предвидени много косплей, аниме, гейминг, работилници, к-поп танци и състезания, демонстрации, настолни игри, конкурси, огромни щандове и още много само на Коледното Издание на AniFest 2019!


За първа година Gplay.BG се присъединява към коледното издание на AniFest 2019. Подготвили сме ви страхотни предложения за гейминг периферия от марките Urage, Hyperx и Logitech. За аудио феновете сме подбрали страхотни слушалки и колонки на JBL и SkullCandy. На нашия щанд ще може да откриете също страхотните фигурки на Funko, както и най-различен гейминг мърчандайз като ключодържатели, раници, чаши, суитчъри и още МНОГО! Елате да се забавлявате на нашaта F2P Overwatch PC зона, а за феновете на конзолите сме подготвили страхотните игри Mortal Combat и Just Dance 2020!


PC зона

На нашата компютърна зона ще може да разцъкате една от най-нашумелите игри на Blizzard – Overwatch. Ще може да тествате 144 hz гейминг монитори на Zowie и да усетите разликата спрямо стандартните 60 Hz-ови модели. Най-добрите от вас ще си тръгнат с награди от нашите партньори от Logitech.


Mortal Combat PS4 зона

За феновете на fighting игрите сме подготвили турнир, в който всеки от вас ще може да се включи и да премери сили. Записванията са на място и стартират веднага щом Anifest 2019 отвори врати. Най-добрите от вас ще спечелят награди от Gplay.BG


Just Dance 2020 зона

За всички вас, които обичате да танцувате и да се забавлявате, сме приготвили нашата най-динамична зона – Just Dance 2020. Елате и затунцвайте в ритъма на любимите ви музикални парчета, а за най-добрите ще има награди от нашите партньори от SkullCandy.


Ще можете да се видите и с някои от лицата на GplayTV, a именно – Tech гуруто – DonBrutar, чаровната Alemlol, и шефа на игрите – Kikoncho

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *