Gaming Новини Игри

Какво да очакваме от Pokemon Company

29.05.2019

author:

Какво да очакваме от Pokemon Company

Днес компанията обяви бъдещи проекти, които ще се появят на бял свят другата година.

Като за начало ще започнем с играта Pokemon Sleep (the best game), в която сънят на играчите ще се отразява на геймплея. Звучи като закъсняла първоаприлска шега, но ви уверяваме ,че е истина. Според разработчика, целта на играта е да накара играчите да се чувстват развълнувани като се събудят. Компанията също си партнира с Nintendo за ново устройство за проследяване на съня, наречено Pokémon Go Plus +, което ще се свърже с популярната мобилна игра, която сама ще получи актуализации на геймплея, предназначени за сън и почивка.

Второто нещо, което можем да очакваме е Pokemon Home – клауд услуга, която комбинира всички ваши покемони от всички други платформи и игри. Тя ще се появи през 2020 за iOS, Android и Switch и ще се свърже с голям набор от съвременни Pokemon заглавия включително Pokémon Go, Pokémon Let’s Go, предстоящите Sword and Shield и предходната клауд услуга за 3Ds – Pokemon Bank.

Също така ще има нова игра по Detective Pikachu, която ще излезе за суич с нов край. Ново RPG ще се появи и в Китай, а не на последно място ще излезе и игра Pokemon Masters, която ще е за мобилни устройства и ще комбинира всички треньори на покемони от предишните игри. Направо Лудница!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *