Gaming Новини Игри

Любимият ни вещер Geralt ще се появи в Monster Hunter: World

11.04.2019

author:

Любимият ни вещер Geralt ще се появи в Monster Hunter: World

Geralt of Rivia може и да е вещер, но неговата работа винаги е описвана като ловец на чудовища, което прави предстоящата му поява в Monster Hunter: World един от най-логичните crossover-и до сега. Capcom съобщиха, че колаборацията ще се появи на 9 май за РС и ще включва нови куестове и магически гиъри за печелене.

Използвайки сребърния меч на Geralt, вие ще трябва да преследвате Leshen, който е познат от Witcher III: Wild Hunt като “гнусно горско отвращение”.

Новата специална задача се казва Contract: Trouble in the Ancient Forest и включва няколко различни ендинга, зависещи от решенията, които взимате през цялата куест верига. Завършването на куеста осигурява куп Witcher базирани благинки за Monster Hunter. Ще получите и материали за направата на броня, меч и щит на Geralt, базирани на неговата запазена марка – сребърно острие за лов на чудовища. Ще можете също така да направите и Nekker екипировка за вашият Palico.

За първия куест трябва да сте Hunter Rank 16, което означава, че трябва да сте минали story кампанията. Не се притеснявайте ако не сте достигнали нужното ниво. За разлика от повечето специални събития в Monster Hunter: World, новият Witcher куест ще бъде на разположение постоянно.

Този тип събития обикновено са разделени на две фази. На 17 май започва втората половина на събитието, която се съсредоточава върху мултиплеър ловуването на много по-мощният Ancient Leshen. Този куест ще е достъпен за играчи с Hunter Rank 50 или по-висок.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *