Gaming Новини Игри

Marvel’s Avengers пристига догодина

11.06.2019

author:

Marvel’s Avengers пристига догодина

С нов синематик трейлър и дата на пускане на Marvel’s Avengers ни зарадваха по време на Е3. Играта ще бъде пусната на 15 май 2020 година. “Отмъстителите” ще може да се играе както сингълплеър, както и ко-оп с до четири играча. Ще имате на разположение Captain America, Thor, Hulk, Black Widow, и Iron Man, а след лаунч-а на играта ще бъдат добавени безплатно нови герои. Marvel’s Avengers ще бъде пусната за PC и Google Stadia.

От трейлъра можем да видим, че образите на героите не са познатите ни лица от големия екран, а близки до тях компютърно пресъздадени образи. На по-големите Marvel фенове това може и да не се хареса имайки предвид, че някои от героите са повече от 10 години на екрана и са изграждали съответният образ.

Crystal Dynamics е главното студио, други три включително Eidos-Montreal, Crystal Northwest и Nixxes Software ще си сътрудничат относно играта.

Meagan Marie от Crystal Dynamics заяви, че пускането на играта е само началото, тъй като Отмъстителите планират “да доставят история в продължение на много години с вълнуващо ново съдържание доставяно редовно.“
“Обещаваме на обществото, че няма да имаме random loot боксове или pay to win елементи.“ допълни още Marie.

Както знаете Marvel’s Avengers поредицата получи своят край в киното и изглежда съвсем скоро ще направи своя пробив в света на видео игрите.

Благодарим на Димитър Стоев за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *