Gaming Новини Игри

Може би знаем каква ще е следващата игра във вселената на Assassin’s Creed

09.04.2019

author:

Може би знаем каква ще е следващата игра във вселената на Assassin’s Creed

Преди няколко седмици потребител в ”Assassin’s Creed Wiki”, забеляза нещо много интересно в заглавието на Ubisoft ”The Division 2”. Забелязал е постер в играта, за който той смята, че е Easter Egg за Assassin’s Creed.

Това в крайна сметка доведе до развълнувани разговори в Reddit и поне един видеоклип в YouTube, обясняващ защо това може да е значително. На постерът виждаме образ , който малко или много прилича на викинг, който носи костюм подобен на асасините в другите игри, държащ копие, вгледал се в далечината. Думата “Валхала” е изписана на върха, в случай че има някакво съмнение откъде идва той. Но това, което наистина го издава като Assassin’s Creed tease е кълбото, което държи в ръката си, което много прилича на ”Ябълката на Еден” позната на много почитатели на франчайза. То представлява технология, създадена от предшестващата човечеството раса, известна като Ису.

Ако искате наистина да се потопите в историята… викингската връзката с ”Ябълката на Еден” е установена още в Assassin’s Creed 2 чрез северната богиня Идун. Като цяло, това е доста убедително, особено след като Ubisoft са правили подобни неща и преди. Report на Kotaku, който казва, че техни анонимни източници са знаели още преди няколко месеца, че предстоящата игра всъщност ще бъде за викинги, потвърждава слуховете.. Самите Kotaku и един техен работник на име Джейсън Скрейър са известни с точните си прогнози когато стане въпрос за такива неща, особено ако става въпрос за Assassin’s Creed, в които те познават за Black Flag, Unity, Syndicate, Origins, Odyssey, а сега явно и Kingdom – кодовото име на предстоящата игра в поредицата.

Никакви други подробности не са известни до този момент, единственото, което е сигурно е ,че следващата Assassin’s Creed игра ще излезе 2020.

Благодарим на DanchoPopa за новината.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *