Технологии

Hama и тяхната нова портативна батерия

18.11.2019

author:

Hama и тяхната нова портативна батерия

Hama USB-C Power Pack с 26,800 mAh капацитет

В автобуса или в хижата – красотата на ноутбуците е, че можете да изберете да работите почти навсякъде, където искате, а не да сте завързани за бюрото си у дома. Но не е приятно, ако на лаптопа се изчерпи батерията и в близост няма електрически контакт.

С капацитет от 26 800 mAh, Hama USB-C захранващият пакет предлага перфектното мобилно решение за зареждане. Благодарение на този висок капацитет и мощност от 60 вата, преносимата батерия е в състояние да захранва не само смартфон и таблет, но дори и преносим компютър. Той автоматично идентифицира крайното устройство, към което е свързано, и определя правилния изход за всеки случай. Ако след около дванадесет часа запасът му от енергия се изразходва, той може бързо да се напълни отново с помощта на  зарядно устройство с fast charging технология.

Външната батерия има два допълнителни порта за устройства с конвенционален USB-A порт. Възможно е да използвате и трите порта едновременно – заредете новия си лаптоп на USB-C порта и използвайте USB-A портовете, за да заредите вашите смартфон и таблет, например. След това преносимата батерия ще раздели мощността си на зареждане между трите устройства. Изключителното използване на сертифицирани клетки за гарантирана безопасност и елегантния и здрав алуминиев корпус правят Hama USB-C захранващия пакет, с капацитет от 26 800 mAh, мощен другар в движение.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *