Технологии

Новите G Pro геймърски слушалки от Logitech

27.08.2019

author:

Новите G Pro геймърски слушалки от Logitech

“Hear like a PRO, sound like a PRO” e мотото на Logitech за техните нови слушалки.

Слушалките PRO X отбелязват дебюта на софтуера Blue VO!CE, разработен в партньорство с водещите в бранша на микрофоните Blue Microphones. Активиран чрез Logitech G HUB, Blue VO!CE е набор от микрофонни ефекти в реално време, които позволяват чиста, професионална гласова комуникация. Резултатът е, че можете да настроите гласа си въз основа на вашите индивидуални предпочитания, така че съотборниците да ви чуят по-добре или пък даже да звучите като професионален стриймър.

Геймърите могат да използват интегрираната функция за запис и възпроизвеждане на Blue VO!CE за бързо избиране на предварително зададен филтриращ профил и да видят кой звучи точно за уникалния тон и сила на гласа им. А за геймърите, които се интересуват от друго ниво на персонализиране, разширеният режим на Blue VO! CE предлага пълен набор от ефекти, включително компресор, де-попър и други.

Новите слушалки са разработени така, че да бъдат достатъчно удобни, за да се носят с часове, като все още имат висока издръжливост. Този олекотен дизайн е изработен от алуминий и стомана и се отличава с меки наушници от мемори пяна и лента за глава, обвита в кожа. Допълнителен брой покрити с велур наушници са включени в опаковката на PRO X.

Съвместими с компютър и мобилни устройства, PRO X и PRO слушалките за гейминг разполагат с изключителния Pro-G 50-милиметров аудио драйвер на Logitech G. Изработени от хибриден мрежест материал за висококачествено аудио, слушалките предлагат дълбок бас и кръгъл звуков профил за високо кинематографично аудио. PRO X допълнително предлага DTS : X® 2.0 съраунд звук, невероятна технология, която симулира 3D средата на първоначалния етап на смесване на аудиото.

Слушалката G Pro X, ще бъде изложена на щанда на Logitech по време на GplayTV Gaming WKND Burgas и ще може да се тества от нашите посетители.

One Comment
  1. […] Можете да прочетете повече за нея ТУК […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *